29 Mart 2024

Suna Hn2+.JPG

Suna TÜRKSOY

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1964 yılında Tokat Zile’de doğdu. İlköğrenimini Sivas’ta tamamladı.
1981 yılında Hatay Dörtyol Deneme Lisesi Fen Bölümünden mezun oldu.
1995 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.
1984-1987 yılları arasında Erzincan İliç PTT Müdürlüğünde memur olarak görev yaptı.
1987-1991 yılları Bostancı PTT Müdürlüğünde memur olarak görev yaptı.
1991-2004 yılları arasında PTT Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Şef olarak görev yaptı.
2004-2012 yılları arası Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Satın alma bölümünde Şef olarak görev yaptı.
2012-2014 yılları arası Ataşehir Ağız Diş Sağlığı Merkezinde Personel Özlük ve Satın alma bölümlerinde Şef olarak görev yaptı.
2014 yılında Anadolu Kuzey Genel Sekreterliği Muhasebe Biriminde görev yaptı.
2015-2017 yılında Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesinde Hasta Hizmetleri
Sağlık Otelciliğinde ve İdari ve Mali Hizmetlerde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
2017-2018 yılı Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Destek ve Kalite Hizmetlerinde Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Songül BAYRAK

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Yeni Yüzyıl Üniversitesi sağlık yönetimi Yüksek Lisans mezunudur.

Mesleki Yaşamına;

1997 yılında İstanbul Fatih Kıztaşı Hastanesinde Ameliyathane Hemşiresi olarak başlamıştır.
Daha sonra; İstanbul Medicine Hospital'da Ameliyathane servisi,  Cerrahi servisi ve Acil servis birimlerinde çalışmıştır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde 3 yıl özel dispanser ve kliniklerde görev yapmıştır.İstanbul Kavacık Medistate Hastanesinde Ameliyathane hemşireliği 2011 yılında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve travmatoloji servisinde hemşire olarak göreve  başlamış olup, 2011 yılının Haziran ayında Beykoz Devlet Hastanesi Ameliyathane servisinde göreve başlamıştır.  Aynı serviste 6 yıl Ameliyathane sorumlu hemşireliği yapmıştır.  Beykoz Devlet Hastanesinde Çalışan Hakları Birim sorumluluğu,  5 yıl süpervizör Hemşire olarak görev yapmıştır.

2016 yılında "Yılın Hemşiresi" ödülüne layık görülmüştür.  2021 yılında Ümraniye ilçe sağlık müdürlüğünde Uzman kadrosunda görev almıştır.  10-27 Ekim 2022 ve 21Mart-07 Nisan 2022 tarihleri arasında sağlık bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığının düzenlemiş olduğu Temel Muhakiklik eğitimine katılmıştır.  Birçok eğitim ve kongre sempozyum programı belgeleri mevcuttur  27.02.2024 Tarihinde Sultan 2.Abdulhamid Han Eğitim Araştırma  Hastanesinde Kalite ve Destek Hizmetleri müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Evli 2 çocuk annesidir.