Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

İdari ve Mali İşler Mdr_ Yrd_ Hakan YILMAZ.jpg

Hakan YILMAZ

Destek ve Kalite Hizmetleri  Müdürü

1986 tarihinde Rize/Çayeli ’de doğdu.

2004 yılında Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu.

2007 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümünü bitirdi.

2010 Yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans eğitimini tamamladı

2013 Yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2020 Yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi, Açık öğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi Programında öğrenimini tamamladı.

2006 yılında Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başladı.

2006-2016 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gelir Tahakkuk Biriminde görev yaptı.

31.08.2016 tarihinden itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan 2.Abdulhamid Han  Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı  olarak göreve başlamış olup 14.11.2021 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

15.11.2021 tarihinde yeni atamalar sonucunda Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak atanmış olup , halen devam etmektedir.